Privat rengøring i København


Privat rengøring I højeste kvalitet

Best Service

Vores rengøring assistent vil sørge for du kommer hjem fra arbejde til et funklende rent husstand. Vores rengøringsassistenter har gennemgået vores interne uddannelse de er oplært i brugen af de medbragte rengøringsmidler, som er svanemærket og allergitestet.

Har du andre mere vigtige ting i livet end blot rengøring? Så kunne det være du skulle overveje at bruge nogle professionelle til at få ordnet det hårde og beskidte arbejde, det kan være at gøre rent. Det er både fysisk hårdt og tidskrævende, især hvis man er kommet lidt op i årene.

Vi ønsker en tæt kontakt med vore kunder og vi vil gøre alt hvad vi kan, for at det er den samme rengøringsassistent, der kommer hos den enkelte kunde hver gang. Vi kommer aldrig uanmeldt ud til privat rengøring.

Det betyder en mere omhyggelig rengøring, som ofte tager to til tre timer længere end hvad en standard rengøring ville tage. Vi vasker alle skabe, rengør garderober ind og udvendigt, vasker døre og dørkarme, samt billedrammer og andre rekvisitter. Vi vasker lamper og lysekroner, rengører og støvsuger jeres sofa og andre lignende møbler, både over, under og bag om møblet, samt puder og lignende.(Rengøring kommer dog an på materialet af møblet og om møblet må og kan flyttes) Der vil blive støvet af over alt inklusive persienner. Alle tilgængelige overflader vil blive støvsuget og derefter tørt eller vasket af. Det gælder også jeres køkken og toilet, vi tager jeres vaske, spejle, bade og sørger for at fjerne det kalk der må være.

Vores mål er at tilbyde dig en hovedrengøring som holder længere end normalt. En detaljeret rengøring udført af effektivt og kvalificeret personale. Vores teams vil håndtere selv de mindste detaljer og dit hjem bliver rent fra gulv til loft. En hovedrengøring efter bogen er selvfølgelig mere dybdegående og effekten holder væsentlig længere end den daglige rengøring.

Hovedrengøring er tidskrævende og kan tage op til flere dage, hvis man kun er en person og ikke er vant til opgaven. Det er også fysisk krævende og med risiko for ulykker! Fra vinduer til tæpperens, møbler, toiletter er alle vigtige for en hovedrengøring. Et professionel rengøringsfirma kan spare dig for tiden og besværet og du får med sikkerhed en væsentlig bedre og effektiv rengøring. Vi bruger det nyeste udstyr udviklet til rengøring.

Rengøringen tager altid udgangspunkt i kundens ønsker omkring hvad der skal laves. Eksempelvis kan en meget grundig rengøring af badeværelse prioriteres den ene gang og næste gang er det køkkenet, der prioriteres højest.

RING TIL OS NU AT FÅ DIT RABAT

60 14 30 54