Om BestService Rengøring


Vores kunder er vores højeste prioritet

Hvem er vi?

Siden jeg, Maria Karolina Ignasiak, startede mit eget rengøringsselskab i 2015, har jeg haft for øje, at det krævede engagerede og effektive medarbejdere med professionel stolthed, hvis jeg skulle have succes i en branche som denne. Vi holder selv til i København, hvorved at vores primære fokus er netop på rengøring i København. Vi dækker dog også områder op til 15 km uden for København.

Vi garanterer at kvaliteten er i top. Samtidig leverer vi en individuel rengøringsplan, der passer lige netop til jeres virksomhed og behov.

Kvaliteten er dog næsten det vigtigste, hvorfor vi følger op med daglig kontrol. Vores kunder skal ikke bruge deres tid på at følge op på klager om mangler i rengøringen - eller rende rundt og kontrollere. Det sørger vi for - på et niveau, der skaber tillid.

Vi lægger vægt på et godt arbejdsmiljø, løbende uddannelse af vores medarbejdere og på konstant at anvende og udvikle de mest optimale metoder inden for vores fag – og så bruger vi de bedste og mest skånsomme miljørigtige produkter.

Leder du efter et job?

FÅ ET TILBUD NU, RING TIL OS

60 14 30 54